Saturday, January 22, 2011

::MUZDALIFA FRIED CHICKEN::

bg penggemar makanan segera ada satu kedai fast food yg bau jek beroperasi di KB, kelantan.
MUZDALIFA FRIED CHICKEN
menu yg best kat cni pizza, burger, ayam
SERIOUSLY MZ gtau sebijik mcm PIZZA HUT, KFC n MC' D
sgt2 berbaloi menjamu selera kat cni
MZ xsempat nak snap gamb masa kitorg makan kat cni
da 2 kali MZ menjamu selera di sini
masa kali pertama dtg cni MZ order PIZZA CHICKEN TIKA regular saiz. kenyang makan 4 org
kali ke2 p, order PIZZA PEPPERONI, combo set yg macam KFC X-MEAL 2, ada burger di panggil ZEE burger n ayam crispy....
mmg besttt!!!!!


ZEE BURGER serious mmg sedap

pemilik restaurant ni MZ rase org ARAB sbb tgk pak2 ARAB jek berkeliaran
"the taste that you like"
p/s: lebih baik melabur duit utk sesama org ISLAM

3 comments:

Miss Fadhilah said...

hai..salam kenal...
best kan mfc ni...owner dia dr pakistan..share partner dier ade dr arab n mcm2 ngara lg...x lama lg bukak kt depan mydin kubg kerian pulak

m!sZ zAL!nA said...

best sgt!!!! suka gilak sama zee burger

Anonymous said...

Haha seriously?? Sama dengan pizza hut and mcd?? Korang ni betul ke pernah makan kat sini? The pizza was bad and it was burnt on the underside. Bila panggil waitress (branch hentian gua musang) untuk complain, omg serious kurang ajar. Alasan dia, "you nak expect apa? Ini muzdalifa je, bukannya Pizza Hut." Kalau kat Muzdalifa je boleh lah nak serve makanan below par ye?

::teruskan membaca n3 lain::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...