Tuesday, January 18, 2011

::mau muntah::


nape MZ nak muntah??http://matcuoi.com xceli baru jek hbs menonton MEAT GRINDER yg download minggu lepas dan sudah diberitahu pada N3 yg lepas. KLIK DI SINI (nak donlod pom boleh kat c2)
movie nim tak seram sebenarnya tp agak menjijikkan sbb dia guna makanan.
leh bayang tak mee sup yg korang makan diadun dgn daging manusia????
kat kelantan ada satu jenis mee yg menggunakan bebola daging dipanggil mee chambo. rase2 lepas ni mmg MZ da xleh makan mee chambo.
tetiba perut 2 terasa ada sesuatu.... uweeeeekkkkk
uols leh tgk tahap kegelian crita ni.
sebenarnya tidak seseram yg digambarkan. semua hanyalah gimik semata2. diulang sekali lg TIDAK SERAM http://matcuoi.com cuma GELI n JIJIK


P/S: xtau la berapa lama bertahan xmakan mee chambo.

♥✿TAMAT♥✿

4 comments:

Miss AnisSensuous said...

kat mana boleh dapat mee chambo tu? sedap x? kalau sedap, nak try la ;)

KUREKURE COMEL said...

bru je lps mkn meesup...kembang lak tekak...huhuhu

m!sZ zAL!nA said...

kat kelantan... huhuhu... sedap cz letak bebola daging

ciknabil-a said...

nabila follow blog nie..
nice blog.. :)

::teruskan membaca n3 lain::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...