Sunday, January 16, 2011

::apa itu CHIM CHUM?::

hi alls!!!
korang pernah dengar x CHIM CHUM??
kat KB ni ada 1 tempat yg terkenal ngan CHIM CHUM ni iaitu di FO0D VILLAGE.
kedai ni ada cawangan dan yg MZ tau 2 tempat jek iaitu di pengkalan chepa n kota bharu
masih tertanya2 CHIM CHUM tu pe? chim chum atau lebih dikenali sebagai steambot
pose depan periuk chim chum

abaikan pingan2 tersebut

menu best malam 2 ROJAK BUAH

"jemput makan erk," si ena yg mengidam chimchum pd malam tersebut

da hbs jamu mata... hoh0h0h0... ni jek MZ dpt blanje korang..
nak cuba jom ke sini
rm 15.90 sorg (promo sket hehe)

p/s: makan sampai xhenggat dunia

14 comments:

E.d.Y said...

chim chum?1st time dgr

m!sZ zAL!nA said...

jom dtg kelantan.. kenali pe itu chimchum.. best tau.. org2 luar panggil steambot

♥..cik_mas..♥ said...

em..tau x pe..cik mas slalu gak makan citu dgn dak2 kls..kamu blaja IPG KB ke? :)

m!sZ zAL!nA said...

xla cik mas. sy mmg tgal di kelantan.. :)

Nini D.. said...

MZ!!!!...mahap sesangat....
lambat replynyer...
ni no hp Nini 012-3235047

Papa Mifz said...

oh steamboat rupanye...ingatkan apa td...hehe
salam kenal dr papa mifz..:)

m!sZ zAL!nA said...

nini: xpe... mz bz sket kalo ari bekerja nini...
papa: mehla ke kb nak rasa chimchum paling best

Gieyana said...

1st time dgr nie..diak akak da stay kt sn..nnt kalau p sn leh try nie..:D

m!sZ zAL!nA said...

tryla akak.. best tau... makan puas2

laskar rainbow said...

best ke dear???cam nak rasa jerp

m!sZ zAL!nA said...

laskar: best... byk benda leh makan. ada ayam, daging, sotong, udang, pastu fishbal, meatbal, sosej, jejari ketam, kerang... dan mcm2 lg.. kena rasa sdiri baru tau

laskar rainbow said...

ermmm nie buat nak pg sane aw~~ =) kat mane nie eak?

m!sZ zAL!nA said...

kat pengkalan chepa.. dekat jek ngan epot... nama restauran 2 FO0D VILLAGE

Periuk Chim Chum said...

Dapur CHIM CHUM (BBQ Stoves) trend terbaru dengan teknik masakan '2 in 1' iaitu stimboat dan memanggang.


Dengan ruang BBQ ditengah dan ruang merebus ditepi keliling.
Ia juga sesuai untuk kegunaan restoran, hotel,resort, camping dan sebagainya, sesuai bagi mereka yang ingin mencuba menu baru.

Terdapat 3 pilihan saiz -
Saiz S (30cm) - RM 70.00
Saiz M (35cm) - RM 90.00
Saiz L (40m) - RM 120.00

**Untuk borong harga boleh runding.
**Harga tidak termasuk kos penghantaran.
**Penghantaran melalui poslaju 'Door to Door' dan Checkpoint di sekitar IKEA Mutiara Damansara dan Kuala Lumpur.
**Penghantaran setiap hari Sabtu Dan Ahad sahaja.

HANYA DI http://periukchimchum.blogspot.com/

SILA HUBUNGI @ SMS 012-9796015 EN. MUHAMAD

SELAMAT BERMAIN MASAK-MASAK DENGAN PERIUK CHIMCHUM....

::teruskan membaca n3 lain::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...