Wednesday, January 19, 2011

::Isu Payudara::

WHI telah menyiarkan 1 perbincangan yg hot seperti air mendidih lebih dr 100 degree iaitu isu "SALAHKAH BESARKAN PAYUDARA?"
segmen ni telah mendapat kecaman hebat dr penonton termasuklah para ulama..
pas2 lak jurukamera asyik memfokuskan ke bahagian payudara pengacara dan juga payudara model2 yg berpakaian. mmg tidak patut sbb isu ni terlalu terbuka dan waktu siaran pom xkena..
pastu membesarkan payudara adalah salah disisi undang2 ISLAM.
berita lanjut kat KOSMO



P/s: yg besar nak kecik, yg kecik nak besar

12 comments:

padle said...

xtau kenape aku rase segan bila bace bab2 ni..

Si DauN CeRi said...

manusia xpnah puas dgn ape yg die ada kan..hehe

m!sZ zAL!nA said...

paddle: ouch!!! baca sambil tutup mata lah

ceri: nama pun manusia.. :)

Miss dorayAki said...

xde kat rumah. kalau tengok siaran ni, mesti nak tahu. haha mcm2 la topik skrg. ishh~

diana said...

tv3 ni memang betul2 pentingkan rating je..
duit sasaran depa..
kesian betul..

Woofer Storm said...

biasa laaa,mnusia tak pena sykur dgn apa yang ada...ermmm

chemay said...

syukur dgn apa yang ada
heee :D

apek poyo said...

isu dalaman wanita..buat apa cerita umum..apo punyo akal daaa..
sok cito bilik tido pun kuar dlm tv..
akal lotak mano?

Shaheila Malek said...

x bersyukur lah dorg ni..

m!sZ zAL!nA said...

diana/ woofer/chemay/shaeila: nak besar p sumbat tisu :p

apek: wang punya pasal sbb rating tgi duit masuk

Anonymous said...

aku ade dgr tp smpt tgk jap je, sbb nk k skolah,ermm,aku pon se mmg xpatot kua isu ni, da r penelnyer bkn dr ulama, doktor non-muslim, so pndgn brasaskn pndgn dia. yg muslim harapnya pndailah tapis ye...huhuhu..

m!sZ zAL!nA said...

aku tau sape anonymous ini... zura.. nape ko xbernama??

::teruskan membaca n3 lain::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...