Wednesday, January 26, 2011

::1st Lucky Draw Blog Suka Hati::

semoga bertuah lam lucky draw kali ni... hadiah dia best n chomellllll sgt2
sesapa nak join leh la klik kat banner


Syarat-syaratnya:-
Terbuka kepada semua blogger seluruh dunia dengan syarat ada address kat Malaysia.

  1. Menjadi follower blog suka hati aku. Yang ni wajib. No follow no lucky draw no luck lah jawabnya...
  2. -sudah follow
  3. Letakkan blog suka hati aku dalam blog list korang. Yang ni pun wajib. Senang nak tahu update terbaru daripada aku.
  4. - sudah siap
  5. Copy & Paste banner lucky draw di atas dan buat entry pasal lucky draw ni pastu linkkat entry aku ni. Buat tajuk "1st Lucky Draw Blog Suka Hati". Mesti letak bannerdalam entry ye... Kalau suke boleh letak banner kat side bar korang dan link.. tapi kalau rasa macam menyemak, tak nak letak pun takpe...Kalau rajin boleh buat sticky post...
- siap

4. Bile dah siap entry korang tu, silalah letak linknye dalam ruangan komen entry ini...
-akan dilinkan bila siap...
5. Oh ya jangan lupa tag at least 3 orang kawan. nak tag lebih lagi bagus. make sure diorang
tau diorang kena tag..
-kali ni mau mengetag NINI, AUNT T, NELLY


p/s: belom bertuah lg stakat

3 comments:

nelly said...

huh ?
tak faham lah benda ni

m!sZ zAL!nA said...

nape xpaham??

Nini D.. said...

ok MZ...teman join nnti...!!

::teruskan membaca n3 lain::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...