Tuesday, January 11, 2011

::cara nak upkan traffic::

selamat malam dunia
malam ni nak crita pasal nak upkan traffic. camner nak kasi traffic jem trus kat jalan http://matcuoi.com bukan MZ nak bagi petua tp nak mintak petua. traffic MZ xsehebat depa2 yg mmg otai blog mcm RED MUMMY n BEN ASHAARI. mereka semua ni sudah semestinya berusaha keras sehingga mencapai tahap gaban. MZ sendiri xhenti2 blogwalking, pas2 keluar n3 (agak2 da cuba yg terbaik kot) tp traffic camni jugak.

Nak buat entri gosip cam xpandai lak nal bergosip. salah gosip jd fitnah lak cam kisah SITI NURHALIZA dgn SHARIFAH AINI. tetapi gosip2 aka khabar angin ni kekadang betul. yela kan kalo xda http://matcuoi.commasakan pokok bergoyangkan...

Nak wat entri scandal, dush~skandal menteri dgn orang gaji lak tu xpepasal kang masuk penjara. Karang nak crita pasal politik takut lak kena ISA. MZ xpandai nak bercerita pasal politik pembangkang atau kerajaan.

last-last, kena cri boyfren org femesla plak macam ELIA KEKASIH KHAIRUL FAHMI CHE MAT (KFCM). sekelip mata jek blog ELIA meletop kabo0o0o0mmmm...

selain dr yg di atas ada cadangan lain x? uols bantu2 la MZ yg masih lagi baby blogger ni. SHARING IS CARING rite?!

7 comments:

pucheh said...

tingkatkan follower..hehehe

nirelwof said...

kita pun sama2 belajar...=)

m!sZ zAL!nA said...

blaja2.. jom sesama blaja.... share kalo ada petua ;p

yuni said...

sama la..kiter pon nak belajar gak..

yuni said...

sama la..kiter pon nak belajar gak..

mama hani said...

sikit2...lelama byklah...hehe

mama hani said...

http://nurimanhani.blogspot.com/

::teruskan membaca n3 lain::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...