Saturday, January 15, 2011

::cerita seram yg amat::

hi alls...
minat tgk crita seram x?
ni ha.. MZ nak crita kat uols ada 1 movie yg teramat seram dan xdibenarkan ditayang di MALAYSIA sbb teramat melampau seram dan akan memberi persepsi negatif kpd para penjual mee.
skrg ni MZ tgh download movie ni
opsss!! lupa nak gtau tajuk lak
MEAT GRINDER

tgk tajuk leh agak dah camner crita ni erk..
movie ni mengisahkan seorang penjual mee chambo. xtau pe mee chambo? ala mee yg ada bebola daging kat dalam 2. popular gler kedai makcik ni sbb mee dia sedap. rahsia mee dia sedap sbb.... haaaa... uols pk la sdiri. MZ da rasa nak muntah. xtaula pasni bila da tgk crita ni leh makan mee chambo0 x lg.

bg yg berminat leh download guna torrent DI SINI

♥✿TAMAT♥✿


12 comments:

momochan said...

citer siam tu ek?rasa macam momo da tgk..agak mengelikan la..
sebab dia guna daging manusia..dia jamu customer sume makan lepas tu dia bunuh..uhhh~

tapi tak sure tajuk yang momo tgk tu hape.ehhhe

m!sZ zAL!nA said...

a'ah cter siam... betul dah kot yg momo tgk 2

momochan said...

HUHU selamat menonton dan jangan lupa bawa plastic yee..takut muntah lak nanti.eheee

m!sZ zAL!nA said...

bunyi cam meloyakan jek... uhuk~

AiDa AzRyN said...

kna spare 1 plastik bila tgk cte tu 6t.. XD

m!sZ zAL!nA said...

aida dah tgk ke? best x? rasa cam seram lak mau tgk

fariehan ibrahim said...

wahh, cm best jerk cter nie.
suke tgk cter seram, adventure. haha! xD


err, xjmpa shoutbox lh. hehe! :P

m!sZ zAL!nA said...

shoutbox ada disebelah kanan.. bawah banner... klik jek gamb kartun comel 2. :p

tomatokering :) said...

wahhh cam best jek ? nak donlod katne ek ?

m!sZ zAL!nA said...

nanti cik bg link erk.. cik donlod guna torent

kakchik@ella said...

Eeeee .. kita takut tgk cite seram.

m!sZ zAL!nA said...

kak elle ajak la en hubby tgk skali.. bab takut2 nanti leh sembunyik blakang en hubby

::teruskan membaca n3 lain::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...