Wednesday, January 12, 2011

::jom tgk DRAMA KOREA ONLINE::


SALAM!!!
Berita baik utk kipas susah mati drama korea especially adik2 gegirl remaja trang tang tang yg suka sgt kat pakwe2 jambu korea ni.
tringat zaman2 masa kat UKM dulu ramai kawan2 MZ suka sgt DRAMA KOREA terutama MY GIRL, PRINCESS HOUR, FULL HOUSE n macam2 tajuk yg jambu2 kaler pink... exceli MZ xminat crita korea nim. Lebih tertarik pada DRAMA TAIWAN... lurve u MING DAO aka shan jun haohttp://matcuoi.com

so kpd sesapa yg suka suki sgt kat drama korea ni bolehla p kat laman web MAADUU bukan bermadu atau madu utk kesihatan tp madu yg paling disukai oleh perempuan MAADUU utk menonton hero2 jambu.....


p/s:thanks utk annatasyea sbb MZ jumpa pasal crita ni kat blog beliau.

♥✿TAMAT♥✿

3 comments:

Qaseh dalia adelia said...

anda di tag hehe

Puteri Zaza said...

zaza pon minat sgt dgn ming duo ni

m!sZ zAL!nA said...

kiut miut kan dia?hikhik

::teruskan membaca n3 lain::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...