Saturday, June 4, 2011

::OREO MILK SHAKE::

ASSALAMUALAIKUM
selamat petang semua.. korang suka oreo x? mesti suka suki kan? cikna pom suka sgt ngan oreo ni especially yg ada filling vanila kat tengah2. chocolate vanilla.. ermmm.. best gilak.
cuba uols bayangkan. tgh panas2 camni dapat membasahkan tekak dgn air yg sejuk n co0l. agak2la camner rasanya erk? hehe.. saje nak suh korang teruja dgn kedinginan air OREO MILK SHAKE NI.
jom tgk pic kat bawah ni. co0l x? hehe
OREO Milk Shake recipe
caranya sgt mudah n simple
4 sudu kecil chocolate syrup.. guna jek jenama hersye's (air milo pom ok kot)
8 keping oreo yg dikeluarkan inti
susu 1 cawan
2 cawan aiskrim vanila

cara buat:
mula2 masukkan sirap coklat ke dalam cawan. kemudian blender oreo + aiskrim + susu sehingga jd hancur. pastu masukkan dalam gelas yg berisi coklat td. utk hiasan n lebih nikmat lg hancurkan oreo dan hias kat atas sekali. siap utk diminum..
nak lebih resipi berkaitan oreo sila klil kat CNI

2 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

uhhh nampak sedap,. aini suka beli krushers kat KFC tuh,.he3

m!sZ zAL!nA said...

krushers kat kepc cikna xsuka sedap ag kat mekdi. kat kepc macam cair jek

::teruskan membaca n3 lain::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...