Wednesday, June 22, 2011

::JATUH CINTA or MABUK CINTA::

::ASSALAMUALAIKUM::
adeh~ festime xtau nak mula dr mana. cikna keliru dgn perasaan cikna.. hahha.. cinta la gamaknya ni. ermm.. camner nak crita erk. ayark!!! sumone must HELP ME!!!! ni jd kes mabuk air sejuk.
sbnrnya saya xtau dia suka saya ke x. sy pum bukan suka dia kami kawan je tp semenjak saya perasan dia slalu jek pandang saya dalam diam. hati saya mula xkeruan. ayark!!!! terasa satu perasaan yg sangat berbeza berbanding ketika sy jatuh cinta waktu belajar. sy xtau skrg ni saya jatuh cinta ke saya lari dr cinta... adeh~
"Ya Allah, ampunkan dosa-dosaku, dosa-dosa kedua ibubapaku, dosa guru-guruku, dan dosa sahabat-sahabatku. Selamatkanlah kami daripada azab kubur dan nerakaMu. Ya, Allah, Kau pimpinlah hatiku ini dalam mencari rahmat dan redhaMu. Bantulah aku dalam membuat keputusan yang bakal merubah masa depanku. Ya Rahman, andai benar dia milikku, namanya yang tercatat di Luh Mahfuz menjadi pasanganku, dirinya yang telah Kau suratkan menjadi pembimbingku, maka Kau bukalah pintu hatiku untuk menerimanya. Tenangkan hatiku andai keputusanku ini benar, dan berikan petunjukmu agar aku tidak tersasar dari jalanMu Ya Robb. Namun, andai bukan dia yang sepatutnya aku dampingi, maka jauhikan aku dari dirinya, kuatkan hatiku untuk menerima ketentuanMu. Kerana aku yakin, Kau Maha Mengetahui apa yang terbaik buat hambaMu yang hina ini. Amiinn."

No comments:

::teruskan membaca n3 lain::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...