Wednesday, December 29, 2010

::SAYA BLOGGER KELANTAN::



Hi all!! camner arini? uolss sehap x? jom join blog pilihan Malaysia ikut negeri. arini MZ nak tulis dalam bhasa KELATE. uollss kalo xpaham bley bertanya misz kat comment.


Tajuk entri : "Saya Blogger KELANTAN" (CHECK) http://matcuoi.com



Nama anda - nama manja atau glamer
Nama glamer ZACK. xtahu la gano leh lekat nge nama zack. sejak sko0l lg nama nim lekat sapa la loni. tp kalo d rumah oghe panggil NAA. pesem dio la kalo klate gak byk la nama NAA nim. nama naa ni meme amat glemer di klate. bulih gok panggil reena. http://matcuoi.com

Status anda - sudah kahwin ke belum, anak berapa ramai, isteri berapa orang, heheh..
status?? buje lg nim. anak dara tgh bergetah http://matcuoi.com kalo dae anak dara gak of coz xdop anak lagi. anak sdara pom xdop. tok laki lg la koho xdop. nak masuk mine bulih jah.. hikhi

Cara hubungi - contohnya Facebook dan twitter, email boleh juga (mana tahu kalau ada orang nak panggil masuk tv atau suratkhabar). no telefon tidak digalakkan.
guna facebo0k lah. mugo FB kem glamer loni. sapo2 pom ado fb. KLIK jah emel nim zacx_rina@yahoo.com mesti jumpa fb MZ. Kalo dop pom kta YM la kat ro0m klate 1 MZ ada sokmo c2 kalo xdop kijoam gak.

Daerah/Jajahan - di mana anda tinggal
mz dok kat jajahan kota bharu

Tempat tinggal - jangan bagi alamat seperti dalam mykad pula, cukup sekadar bagi nama kampung, taman, felda, atau estet mana.
mz tgal di rumah yg terletak di bandaraya MULONG aka KG KEDAI MULONG. Blakang umah MZ ada sawah tau.

Apa yang menarik di tempat anda - contohnya ada gua ke, ada lombong emas ataupun ada puteri bunian. heheh..
segalanya menarik di kelantan ni. dr makan hinggalah tempat riadah tp kalo nak berhibur xdok la mace KEY ELL. yg paling menarik skali bg MZ kat tempat lain xdok tau. nak tau x gapo? hah!!!! jeng!jeng!jeng! E.T.A.K... rajin dop make etok?? saim2 MZ terutama dr sabah masa mz bawa ke kelate dulu nyo tanya kace gapo kulit keras sgt? gelak sampai guling2 mz. saim2 mz tanya g2 sbb etok dijual dekat nge kace. hbs tukar ngan kace..
NI DIA RUPA ETAK.. sedap tau...

♥✿sekian♥✿

2 comments:

SINGALAUTMETRO said...

terima kasih sebab saya memang suka etak tu...gambar etak tu membuat selera saya miang tak tentu fasal sekarang..terima kasih

m!sZ zAL!nA said...

sedap dimakan bersama nasi kerabu

::teruskan membaca n3 lain::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...