Thursday, December 16, 2010

::jalan2 part 1::

Salam alls..

Lama x MZ menghilang????

Ada windu sama saya??? hikhik

N3 kali ni MZ nak crita pasal percutian MZ

Sepanjang 7/12/2010-11/12/2010 MZ telah menghilangkan diri ke

LANGKAWI- jalan2 n sopim

BUKIT MERAH-main air

ZOO TAIPING (NITE SAFARI)- tgk haiwan comel n cute

LANGKAWI

~kami ber3~
bilik kami 308

Kat Langkawi kami menginap di hotel De Baron. Sgt best!!! Kami dapat bilik deluxe mengadap laut. Pemandangan malam yang teramat indah. First2 sampai kat bilik perkara pertama kami buat “RO0M SERVICE”. Hello, I wanna 2 order 2 set of nasi goreng mahsuri. Please send 2 ro0m 308. Lapor punya pasal. Nasi goreng yang agak pelik MZ pernah jumpa. Nasi goreng macam nasi kandar. Bolehla tahan. Cekik jek apa yang ada depan mata. Hari pertama aktiviti kitaorg ialah makan. Lepas cekik nasi goreng p carik kedai dan makan lg. makan, makan, dan makan. Gambar makan mmg xamek sbb lapar sampai lupa bergambar.

da kenyang mata baru nampak dunia. betapa indahnya pemandangan langkawi. http://matcuoi.com

lagi pemandangan kat de Baron


ni gamb sekitar cable car n makam mahsuri

first time naik cable car dengan jarak yg agak jauh. biasa naik kat genting xda la jauh n rase2 xda la tgi. rasa cam nak turun pakai tangga jek lepas berada kat atas.Sape2 yg xpernah try elok try sekali mcamne berada di atas. Subhanallah pemandangan yg sangat cantik dapat lihat air terjun telaga tujuh dan pulau2 disekeliling pulau Langkawi. Dan juga yang penting GAYAT tgk kreta kabel BERGAYUT.sebelum naik berlagak rileks n heroin xtakut semua 2 bila da masuk kreta kabel semua diam… hebat kan?

lepas da hbs berjalan2 melawat kilang gamat, batik dsbnya. part yang paling best kami p sopim. TP sayang sekejap jek kami sopim sekitar jam 4 hingga 6 ptg jek. xsempat nak menyopim byk2. Ole2 dr Langkawi utk follower MZ yg bertuah da dibeli. Nak tau apa? TUNGGU!!!!

Cukupla jalan2 part 1 nanti Mz akan keluar plak n3 Jalan2 Part 2.

♥✿sekian♥✿


3 comments:

Ukhti [Aki] said...

best nye.huhu tak ajak kite etep.hehe

Adinda Amy Sensei said...

best jalan2 di langkawi ni..hehe..
salam sahabat..

m!sZ zAL!nA said...

mmg best. kalo leh xnak balik.. huhuhu

::teruskan membaca n3 lain::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...