Friday, December 24, 2010

::jalan2 part 3::


KELANTAN-KUALA PERLIS-LANGKAWI-BUKIT MERAH-ZO0 TAIPING-KELANTAN
7/8/9/10/11 DISEMBER 2010
jalan2 part 3 MZ akan menceritakan percutian Mz kat
BUKIT MERAH dan NITE SAFARI ZO0 TAIPING
kat BUKIT MERAH kitorg stay kat apartment yg melambak2 kat c2
seharian kitorg main air jek keje
MZ main game yg guna pelampung 8
best la jugak..
xbyk sgt game dia tp kalo family yg bawak anak2 kecik 2 memang best sgt. anak2 kecil kan suka sgt dengan air jd bila kta bawak diorg leh tgk keseronokan diorg main air.
makanan kat BUKIT MERAH ok xda mahal semua org leh makan
BUKIT MERAH juga ada sediakan selain dr water splash ada RUMAH HANTU dan PULAU ORG UTAN. semua bertiket dgn harga lain erk.. xleh masuk lam satu tiket kena beli lain lak kalo nak masuk rumah hantu or p kat pulau org hutan..
berani x MZ? brani dlm tangisan

tempat paling best bg MZ ialah zo0 TAIPING NITE SAFARI. sgt2 seron0k bg pencinta binatang mcm MZ. dapat tgk gajah, harimau, singa, burung hantu, kucing hutan, landak, macam2 lg.. kena pegi rasai sendiri pengalaman tersebut. sgt puas hati bercuti kali ini.. time makan jek MZ xsempat nak snap gamb sbb kebulur sgt.. jalan2 main2 pastu time makan trus ngap lupa snap gamb.. makan best stakat ni. xda komplen mana2 kedai...

♥✿sekian♥✿

2 comments:

IxoR@ said...

bergambar dgn ulor?

huh bagi duit pun i tak hendak la.... ish ish ishhh....

m!sZ zAL!nA said...

best2 sekali sekala.. gerun sebenarnya tp wat xtau je la

::teruskan membaca n3 lain::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...