Thursday, December 23, 2010

JOURNEY to KL-MALACCA



pada ketika n3 ni ada di dada blog MZ telah menaiki sebuah bas menuju ke KL jam 9 mlm. Naik bas budaya seat no 10. Seb baik dpt single seat. doakan MZ selamat tiba ke destinasi CHENTA.Cuti MZ da nak sampai ke penghujung jd kena nikmati bersungguh2.

MZ akan merantau selama 5 hari ke KL dan MELAKA. Bulan 12 mmg bulan berjalan sakan. Xlekat kat umah sgt sampai kena bebel da (Xpe umi nanti bila da kahwin dah xleh g jalan2) izinkan anakmu mengperabiskan cuti dan duit utk taun ni je.. taun depan kta kira lain crita erk. Hehehe…..

p/s: blog ni akan auto update sbb mz da schedule siap2 n3 sblm naik bus.


♥✿sekian♥✿

3 comments:

m!sZ zAL!nA said...

terpost suda n3. dush~

momochan said...

seronok la cuti dapat pergi jalan..takpe enjoy je laaa :)

selamat sampai ke destinasi

m!sZ zAL!nA said...

setiap kali cuti jek berjalan. setiap berjalan jek cuti :)

::teruskan membaca n3 lain::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...