Tuesday, March 15, 2011

::PERLU KE???::

::assalamualaikum::
cik nak minta pendapat rakan2 blogger sekalian,
PERLUKAH CIK CREAT 1 BLOG UTK CONTEST N GIVEAWAY???
dah lama pk2 benda ni, malas nak wat tp bila tgk byk sgt GA dan CONTEST cik dah join macam berserabut plak blog ni. dah la blog ni memang bersepah2 n3 nya yg merapu dan merepek pastu disepah2 lg dgn n3 xkaitan.. huhuhu~
need ur suggestion
really appreciate it
~sekian terima kasih~
p/s: benda yg xpatot dipeningkan.

5 comments:

Cekodok said...

terpulang kepada tujuan.. hehe.. nak buat tu boleh.. tapi gua tgk sekarang ni dah jadi trend... tak kisah la.. masing2 punya idea la kan.. yang gua tak puas ati bab TAG.. apasal plak nak tag.. orang nak join kontest kita secara sukarela la.. tag tu mcm memaksa dan tag juga adalah ingin meningkatkan trafik mereka.. itu tujuan sebenar..

m!sZ zAL!nA said...

kalo org dah tag pom xpe kalo xnak join. terpulang. huhuhu

toyolkiut said...

TK setuju ngn cekodok..

srikandi cinta said...

blh je nk join GA,tapi jgn smpai brlambak arr..lau tak,pembaca akan bosann :)

bun said...

buatlah
nanti boleh join bnyk2
and tak serabutkan blog sebab kene letak kat sidebar


just opinion

::teruskan membaca n3 lain::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...