Tuesday, March 1, 2011

::Giveaway Pizza : By Imaan09::

suka pizza??? nak makan pizza tp xcukup duit???
jom try luck kat GA MAMA IMAAN
jika nasib anda bertuah dapat makan pizza byk byr sikit xD dgn erti kata lain ada kupon

..syarat2..
1) Be my FOLLOWER, blog ni sudah laa.. blog lg satu xyah pun xpe.. (BUKAN BLOG CIK tp BLOG MAMA IMAAN YER)
2) tempek2 banner..di entry+sidebar (with linkback to this entry..)
3) buat entry super ringkas bertajuk “Giveaway Pizza : By Imaan09”
4) komen link penyertaan di ruang komen SAHAJA..
5) syarat tambahan : sila kunjungi imaan09 dan tinggalkan at least another 2 komen di entry2 baru blog Imaan09 sepanjang GA ini berlangsung.. buleeeeehhh??tq..
GA ini akan tamat pada tarikh besday MAMA IMAAN
nak join??? KLIK JEK BANNER kat atas
p/s: selamat hari lahir yg akan datang semoga Imaan akan dapat adik laki2 plak dan bahagia bersama papa Imaan

3 comments:

sweetcardigan said...

hye..jom join cntest ni..
http://sweetcardigan20.blogspot.com/2011/02/cardigan-free-utk-contest-pose-dengan.html

kpah k-poh said...

tak de sbox ke?? atau akak yg tak nampak kat mana?? mcm mana nak balas jejak ni..???

Imaan09 said...

salam terjah...
makasih join..klu xcukup komen sekurang2nya 2x di blog Imaan, sila lengkapkan ek.. kalau dah lengkapkan, tq!
Best of Luck!

::teruskan membaca n3 lain::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...