Sunday, November 14, 2010

::GILA-GILA REMAJA::

Memang kerja gila. Misz bertolak ke gua musang meranto pada ari jumaat pukul 3.30 ptg. Sampai di meranto jam 6.45 ptg..

NON-STOP drive kawan miss drive… memang kerja yang giler.. pegi ke meranto dengan kerja berlambak2 misz tinggal ASSGMNT.

Tp memang best bila sekali sekala buat kerja GILA.

Mcmana xgila bila kerja melambak xsettle pastu ahad da kena submit then ahad juga saya perlu BEKERJA.


WAKTU NI TGH STRUGGLE SIAPKAN ASGMNT.

LG 3 JAM NAK G KEJE PASTU HANTAR ASGMNT

Then pagi td sebelum balik ke KOTA BHARU misz telah bertolak ke camero0n highland jam 9.00 pg.

Yg ni MMg GILA.

Mcm xsedar jek esok aku kena keje n asgmnt BLOM siap.

Tak kira kali ni janji PUAS HATI n ENJOY

turun dr cameroon jam 4 ptg sampai kat meranto jam 6.45

bertolak balik KB sampai jam 9.30 malam

sampai skrg blom tdo0 lg.

KEPIT2

then NIte all nak tdo0o0

2 comments:

Marhaen Kacak said...

hoho..mmg penat ni..selamat berehat..:)

m!sZ zAL!nA said...

baru habis berehat.... balik kerje terus tdo0

::teruskan membaca n3 lain::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...