Saturday, July 9, 2011

::KETEGURAN OLEH EYRIQAZZ::

ASSALAMUALAIKUM
mo0d: teruja
ini sudah bagus cikna ditegur oleh EYRIQAZZ. sbnrnya cikna sendiri xtau bila cikna join "SIAPA MAHU KENA TEGUR DENGAN EYRIQAZZ" tp sgt2 berterima kasih pd GTO kita ni sbb sudi singgah blog sesuka hati cikna ni.
jom intai pe abang eyriqazz tegur sal blog cikna

As Salam,

Saya mahu menegur seperti dijanjikan di entry ini :

http://www.eyriqazz.com/2011/04/siapa-mahu-kena-tegur-dengan-eyriqazz.html

1) Nama blog medium utk diingat..just nice
2)Header blog agak besar.
3) byk ruangan kosong di kiri dan kanan.
4) ruangan entry agak kecil. kurang teruja
5)widget di sidebar mungkin boleh dikemaskan lagi
6)pilihan warna nampak kurang sesuai...
7) template blog mungkin boleh ditukar.

disebabkan cikna telah ditegur jd cikna nak mintak tolong kamu2 diluar sana. camner nak adjust ruang n3 kasi besar. sbnrnya dah lama cikna try tp xdapek :( pastu warna n template n semua2 skali yg telah ditegur. sekali lg berbanyak terima kasih kepada EYRIQAZZ (GTO idola cikna 2)

2 comments:

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil said...

tahniah ..

sy pun dah kena tegur sblum ni tp overall ok lah..alhmdllh ;)

nk lebarkn ruangan posting tu kena main koding la .. sy pun xbrape igt sbb dah lame xpakai blogspot

m!sZ zAL!nA said...

trase nak ubah pe yg ERYQAZZ tegur tp skrg xmampu lg =) mintal pandangan rakan2 blogger

::teruskan membaca n3 lain::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...