Tuesday, January 10, 2012

:: Posh76 3rd Year Anniversary Blog Giveaway!!!!::






Syarat~Syaratnya!!

1.Wajib jadi followers Posh76
(haruslakan..senang nak tahu citer blog ni)

2.Letakkan link Posh76 dalam bloglist anda
(tak nak letak pun takper tiada paksaan)
3. Letakkan gambar diatas tu disidebar blog anda dan linkkan dgn entry ni

4.Sila nyatakan apa yg korang sukerrrrr sgt pasal blog Posh76 ni...
(nak bagi komen atau idea membina pun boleh)

5.Lepas buat entry kat blog sila linkkan entry tu kat ruang komen yer
(senang nak terjah blog u allkan)

6. Tag 1 orang jer member korang ...kasi happening sikit

Pemenang akan dipilih secara rawak or random yer...




syarat yg telah dipenuhi...
1. done~ dah lama follow blog akak ni rasa2 dah dekat setahun
2. link dah lama ada kat dalam bloglist
3. gambar kat dalam n3 pon cikna letak skali dan kat sidebar juga
4. sy paling suka blog posh76 ni bila dia cakap pasal M.A.K.A.N.!!! gamb2 superb menyebabkan air liur cikna menitis tis tis... hahahahaha...
5. lepas siapkan n3 ni cikna akan linkkan add ke blog kak posh76 kita :)
6. ermmm.. nak tag sape yer?? jom tgk insan yg bertuah di tag... 
AIDA 
~ok! done~
p/s: dah lama xjoin quiz. permulaan utk 2012

2 comments:

POSH76 said...

thx dear sudi menjointkan diri....good luck!!!

Aida Azryn said...

gudluck! ;D

::teruskan membaca n3 lain::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...