Friday, February 11, 2011

::mengembara ke dunia yg penuh magik::

seronoknya bila dapat mengembara ke dunia yg penuh keajaiban dan magik
kalo dulu suka sakan bila menonton citer ALICE IN D WONDERLAND mmg sgt menyerohokkan walaupun ketika itu crita ALICE hanyalah kartun tp bila ada crita alice versi org lg besh...
bukan budak2 kecik jek kakak2 budak like me pom sronok n bagai kura2 keriangan bila menonton crita tersebut
kini, industri perfileman MALAYSIA juga tidak ketinggalan buat crita fantasi gni. TAHNIAH kpd adik bradik KRU kerana berjaya mencipta sebuah filem yg sgt hebat. bagaikan mengembara ke semua crita2 donggeng yg pernah di dengar dan dibaca ketika zaman kecik iaitu
MAGIKA

Sgt best crita ni... dan bagi yg nak tgk juga leh la donlod kat cni

p/s: sambil donlod sambil makan kacang.. xD

2 comments:

Ikah said...

anak ikah 2 bradik nie minat gile citer nie, dah hafal semua lagu dier..lama2 kita pun minat gaks..hehe

Iniamal said...

kiterr pn baru tgk cter nie
nice try lah.but still ada lah kekurangan nya kalau nak dibandingkan dgn High school musical.

::teruskan membaca n3 lain::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...