Tuesday, February 15, 2011

::MARIMAR::

uols tgk x drama MARIMAR kat tv3?? sebenarnya cikna ada go0gle pasal cerita ni, rupa2 crita MARIMAR ni diambil dr cerita MEXICO. cerita MARIMAR mexico telah diterbitkan tahun 1994 lg dan pelakonnya ialah pelakon feberet cikna THALIA dgn EDUARDO. xceli cikna xde pon ikut sangat cerita ni cuma semalam cikna for d 1st time tgk dari pukul 3 sampai 4.. biasanya tgk sekejap2 jek. bila tgk smalam crita 2 macam best la plak cz watak MARIMAR 2 lawak sbb dia bawa watak gadis kampung sgt sampai selipar pom xpakai xD

MARIMAR merupakan seorg gadis yg dipelihara oleh datuk dan nenek angkat setelah terdampar disebuah pulau akibat kemalangan kapal terbang. beliau anak kepada seorg yg kaya sebenarnya. lepas beliau berjumpa SERGIO dan berkahwin dgnnya. belum ending lg ni.... lepas kahwin entah apa yg berlaku sergio hilang pastu tinggallah MARIMAR dgn keluarga mentua. ibu mentua tiri MARIMAR (ANGELIKA) tak suka dgn marimar sbb ANGELIKA merupakan bekas kekasih SERGIO. lepas 2... tgkla sdiri dkt TV3 kalo crita kan xbest lak.. SEKSI MEKSI crita ni

ISNIN-KHAMIS TV3
JAM 3 PETANG
p/s: tgk MARIMAR kena pejam selalu sbb SENSOR

5 comments:

nuf4u said...

salam malam...singgah jap

E.d.Y said...

xpernah dgr pulak cite ni..macam menarik je...

m!sZ zAL!nA said...

xpernah dgr sbb xtgk tv ni...

nur syahirah said...

nak tgk lah cerita nie :D

TiMmiE said...

maka bermulalah episod yg beratus-ratus itu..adoyai~ da abes indon dtg balik la pulak dmm mexico ni

::teruskan membaca n3 lain::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...