Monday, April 18, 2016

:: CHIA SEEDS HEAVEN DRINK ::

Selamat malam
sehari dua ni dok share pasal chia seeds aja.. arini cikna nak share resepi air minuman chia seeds ni simple lagi menyegarkan dan menyihatkan. sesiapa yang nak jaga badan, nak ramping dan nak berdiet boleh la cuba minuman ini. bahan pon simple aja.
bahan-bahan:
1 sdk chia seeds
jus limau nipis atau lemon
daun pudina

Langkah-langkah:
sediakan segelas air panas jika minum panas tp kalo nak sejuk cukup setengah gelas air. masukkan chia seeds, pudian n jus lemon. siap!! nak sejuk boleh letak ais..

nampak tak chia seeds dok berenang2

#resepichiaseeds
   p/s: amalkan apa sahaja untuk kesihatan..


                                                                             
                                   

3 comments:

• Ain Cho'in • said...

Senang jer rupa-nya buat dia erk. :)

Zalina Hassan Zamri said...

senang je ain.. nak manis boleh letak gula

Jomsantaisekejap Jss said...

hi cikna.. jss. Awk ada tanya pasal letak iklan Nuff kat atas kan. Terpaksa sy msg kat sini ye sbb kat shout tak cukup ruang...huhu. Cara sy mudah je..tak payah pakai 'edit html'
1. log in Nuff. Pergi manage blog. Pergi Add Ad Unit (sebelah kiri) dan pilih leaderboard. copy dia punya code html.
2. pergi blog layout awak. klik edit html. paste yg awk copt tadi dan save. Kemudian just drag aje layout awk tu ke bahagian header.
selesai :-)

::teruskan membaca n3 lain::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...