Sunday, May 15, 2011

“Giveaway MACARON : By Imaan09 & Cik Ims”

Tempahan macaron di buka dengan rasminya.
Jadi kepada sesiapa yang berminat, bolehlah membuat tempahan. Berikut adalah kriteria2 macaron hasil tangan Cik Ims.

  • Harga macaron Cik Ims ialah RM1.70 untuk sepasang macaron.
  • Kuantiti minimum yang boleh di tempah adalah sebanyak 10 pasang macaron.
  • Perisa macaron Cik Ims yang ada setakat ini adalah coklat ganache, raspberry ganache, mint ganache, & peanut butter.
  • Cara penghantaran macaron. Terpulang kepada pelanggan. Cik Ims tinggal kat Sg.Chua Kajang. Kalau ada sapa2 tinggal dekat2 sini, bolehla Cik Ims direct bagi fresh macaron. Tapi bagi yang tinggal jauh, bolehla Cik Ims poskan macaron tu. Dan dijamin 90% macaron tidak akan hancur dalam proses pengeposan.
Jadi kepada yang berminat atau ada sebarang persoalan, bolehlah menghubungi Cik Ims
0149502700 @ email di faznyzah_12@yahoo.com
sebut jek MACARON aku terbayang macaroni =)) sumpah masa festime dengar benda nim aku mmg xtau apekebenda. cikna org kampung mana kenal beskut omputeh nim. mmg tringin sgt nak try tp kat kelate xpernah jumpa. kuih dorayaki yg doraemon makan ada la. nampak cam sebijik ngan macaron tp macaron lagik comey... skrg, nak tanya MAMA IMAAN camner erk rase macaron? ermmm...tgk gambo jelah.. kalo ada rezeki cikna leh la merasa kuih macaron yg kiut ni.
rompak gambar dr CIK IMS korang yg nak merasa leh la order kat CIK IMS
p/s: n3 sticky note

4 comments:

nelly said...

gud luck !

ARJUNA.Inc said...

merata-rata nm macaron ni..sdap sagt ke?nk cri lah..hhehehe..nk rsa..

m!sZ zAL!nA said...

arjuna blanje cikna erk.. cikna pom nak rasa gak

Cik Ims said...

good luck!

::teruskan membaca n3 lain::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...